O'ndan mı yoksa Erdoğan'dan mı randevu almak daha zor?

O'ndan mı yoksa Erdoğan'dan mı randevu almak daha zor? O'ndan mı yoksa Erdoğan'dan mı randevu almak daha zor?
A- A+

2022 yılında yoğun çalışma temposundan dolayı TBMM’de temsil ettiği Bolu’ya sadece 146 gün gelebilen Bolu Milletvekili Arzu Aydın, vekaletini aldığı Bolululara ise 19 gün randevu verebilmiş.

Kendisinden randevu talep ederek derdini veya talebini anlatmak isteyen Bolulularla, danışmanları aracılığıyla randevu veren Aydın, AK Parti İl Başkanlığı binasındaki makam odasında bir anlamda halk günü gerçekleştiriyor.

Kısa dönemle birlikte 4 dönemdir Bolu Milletvekili olarak görev yapan Fehmi Küpçü’nün böyle bir çalışma sistemi bulunmazken, Vekil Aydın göreve seçildiği ilk günden bu yana Bolu Halkıyla, Bolu’da buluşmaya özen gösteriyor.

Yurt dışındaki Çekya, Avusturya ve Hırvatistan gezileri ve de yurt içindeki Mardin ve Ankara programları sebebiyle Aralık ayında Bolu Milletvekili Arzu Aydın henüz bu ay Bolu’ya gelemezken, geçtiğimiz 11 ayda ise 19 gün Bolulu vatandaşlara randevu vermiş.

Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında 2’şer gün, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında 1’rer gün ve Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında da yoğun temposuna rağmen 2’şer gününü kendisiyle yüz yüze görüşmek isteyen vatandaşlara randevu vermiş. 

TBMM’deki yasama görevi dışında Türkiye için hayati önem taşıyan Dilekçe Komisyonu yanında AK Parti Genel Merkezinin en kilit Başkanlığı olan İnsan Hakları Başkanlığında görev alan Bolu Milletvekili Arzu Aydın, bu önemli görevlerine ara verdiği Meclisin tatilde olduğu 2 Temmuz- 1 Ekim arsında ise 7 gün vekaletini taşıdığı Bolu Halkına 7 gün randevu verebilmiş.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler